אודות רפאל אנג'ל

שף רפאל אנגל, מביא עמו ניסיון של מעל ל-15 שנה בתחום הקולינריה והמסעדות. עבד והוביל את המסעדות המובילות בתל אביב (כמו: קבוצת כתית, טאיזו, R2M, השף הראשי של קפה נואר, מנהלה הקולינרי של יקבי רקנאטי ועוד). הוא עמד מאחורי מנות שסחפו את חובבי האוכל מכל קצוות הארץ.

רפאל מאמין כי כל מנה היא סיפור, וכי חומרי הגלם הם השחקנים המרכזיים. הוא עושה שימוש בחומרי גלם מקומיים ישראליים, טעמים ים תיכוניים עם השפעות ערביות, מה שמבטיח שהמנות לא רק טעימות אלא גם טריות ואיכותיות. גישתו הקולינרית מתמקדת באיזון מושלם בין טעמים, צבעים ומרקמים, ותמיד מחפש דרכים חדשות ורעננות לחדש את התפריט.


בשנים האחרונות, רפאל שיתף פעולה עם מגוון אירועים – החל מאירועים פרטיים אינטימיים ועד לחתונות גדולות ומפוארות. הוא ידוע ביכולת שלו להתאים את התפריטים לצרכי הלקוחות, והדבר מייחד אותו. העדפות הקולינריות שלכם הן מרכזיות עבורו, והוא יוצר תפריטים מותאמים אישית המשלבים את הטעמים האהובים עליכם.

בין ההצלחות שלו ניתן למצוא השתתפות בתוכנית הטלוויזיה "משחקי השף" ובפרסים שונים בתחרויות קולינריות. לקוחותיו מתארים אותו כ"שף עם נשמה", כזה שמבין את הקסם שמאחורי כל אירוע ואוכל, ומסוגל לגעת בלבבות הסועדים.

תשוקתו ואהבתו למקצוע ניכרות בכל ביס וביס, ואם אתם מחפשים חוויה קולינרית בלתי נשכחת לאירוע שלכם, שף רפאל הוא הבחירה המושלמת.