המטבח הישראלי – שילוב מושלם של ישן וחדש
המטבח הישראלי נמצא בפריחה מתמדת, והוא נחשב לאחד המטבחים החדשניים והמרתקים בעולם. השף רפאל אנגל, שמביא איתו ניסיון עשיר במסעדות מובילות בתל אביב, משלב בין מסורת קולינרית לבין טכניקות חדשניות ויוצר מטבח ישראלי מודרני ומרגש.
1. חומרי גלם מקומיים במרכז הבמה
ישראל היא מדינה עשירה בחומרי גלם משובחים – ירקות טריים, דגים מהים התיכון, גבינות בוטיק, שמן זית איכותי ותבלינים ארומטיים. שף רפאל אנגל דוגל בעבודה עם חומרים טריים ואותנטיים כדי ליצור מנות שמבטאות את הטעמים הייחודיים של האזור.
2. השפעות קולינריות מכל העולם
המטבח הישראלי הושפע לאורך השנים מעדות שונות ומטבחים מגוונים – המטבח הערבי, הצפון-אפריקאי, האירופי והאסייתי. השף רפאל אנגל משלב את כל ההשפעות הללו ליצירת מנות חדשניות המשלבות מסורת עם עדכניות קולינרית.
3. טכניקות בישול מתקדמות
שף מקצועי לא מסתפק במסורת – הוא מחפש כל הזמן דרכים לחדש ולרענן את המנות. רפאל אנגל משתמש בטכניקות מתקדמות כמו סו-ויד, צלייה מדויקת ובישול מולקולרי כדי להעניק לכל מנה עומק טעמים ייחודי.
המטבח הישראלי כפי שלא הכרתם
אם אתם רוצים ליהנות מחוויה קולינרית ייחודית המשלבת מסורת עם חדשנות, שף רפאל אנגל ייקח אתכם למסע טעמים בלתי נשכח.